Çerkeş Atatürk İlkokulu
YENİ MAH. BEYZA SK. ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 ÇERKEŞ / ÇANKIRI

VİZYON

Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı; bilgili, becerikli ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

BAŞARILAR

2005-2006 Eğitim Öğretim Yılı Başarılarımız: Kaymakamlık Kupası Yıldız Erkekler Birinciliği, Kaymakamlık Kupası Yıldız Kızlar Birinciliği, Kaymakamlık Kupası Minikler Birinciliği. 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı Başarılarımız: İlçemizde yapılan Bilgi Yarışması ikinciliği 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Başarılarımız: Küçük Kızlar Voleybol üçüncülüğü -2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Başarılarımız 1.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu Resim Yarışmasında : İlçe 2.liği Şevval İPEK - 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı LGS Sınavında okulumuzdan mezun olan İrem AKTAR Türkiye Birincisi oldu. - Ahmet Kerem ÖZDER Badminton Türkiye Üçüncüsü oldu.

08:45- 15:00

Pansiyon Bilgisi